Du har ingen varer i handlekurven.

HL / Løsvekt

Du kan hente løsmasser som sand, grus, pukk og bark utenfor butikkene i Åsane og på Os

Disse løsmassene kan ikke bestilles her nettbutikken, men betales og hentes hos i din Steinsenter-butikk.

Har du ikke egen tilhenger kan du få låne en av oss.

Losmasse

 

Filters
elementer per side
kr 109
Vi fører flere varianter med grå singel, du kan velg mellom: Singel 2-5 mm: Anbefales til bruk som settelag før heller eller belegningsstein. Drenerende Singel 8-11: Grøftesingel/ hagesingel. Passer perfekt både til tildekning av dreningsrør og avretning. Hvit singel: Hvit pyntesingel leveres i str 8-11 mm, ta kontakt for pristilbud på levering av hvit hagesingel
kr 109
Hvit pyntesingel fås blant annet i str 8-11 mm, ta kontakt for pristilbud på levering av hvit hagesingel (Bigbag, helt lass tippet/ dumpet på tomten), eller hent selv med henger
kr 149
Pukk brukes til grovere avretning og tilbakefyll.Vi selger pukk i flere ulike størrelser. Pukken fås kjøp i sekker, Bigbags, løsvekt og hele lass som du kan få dumpet/ tippet/ kranet/ grabbet direkte på tomten din.
kr 99
Både sand og singel kan hentes i løsvekt med henger.
kr 119
Skjellsand har et høyt kalkinnhold og derfor svært god virkning på plenen. I tillegg til kalsium inneholder skjellsand magnesium samt andre mineraler, de porøse skallene er også med på å bringe luft inn i tett jord Det er svært vanlig at det mangler kalk i jorda og lav PH vil føre til at gressrøttene utvikler seg dårlig og ikke klarer å ta til seg næringsstoffer og vann, det er derfor viktig å bruke skjellsand før sesong. Det beste er å kalke på våren slik at du unngår at kalken blir liggende synlig på plenen, men heller løser seg opp i jordlaget.
kr 51
Vi selger veigrus 0-16 mm/ 0-32 mm – denne grusen kan f.eks brukes på steder hvor man ønsker et hardere underlag (stier, vei osv.)
kr 99