Du har ingen varer i handlekurven.

Fra Steinrøys til perle

18 april

Da Kari Berland og mannen skulle bygge nytt hus på Håkonshella i Bergen, visste de allerede hvem som skulle levere alt av stein og tilbehør til uteområdet. Valget falt på Steinsenteret Åsane Sand og Singel AS

– Vi benyttet Steinsenteret på vår forrige bolig også. Vi var så fornøyd med arbeidet at vi også ville bruke de på vårt nye hus i tillegg, forteller Kari.  

Kari's ektemann, Harald, har tegnet hele uteområdet selv, og sammen med Steinsenteret har de fått uteområdet nøyaktig slik de ønsker.

 

Stort utvalg:

Uteområdet hos Kari Berland består blant annet skiferheller, brostein, naturstein, granittsøyler, blomsterurner, utelys og elvestein. Alt levert fra Steinsenteret.

– Vi valgte løsningen med å så mye stein fordi det er enkelt å vedlikeholde. Vi trenger bare å spyle, forteller hun. 

 

Håkonshella

Høy tillit

– Vi hadde svært høy tillit til Steinsenteret fra før. Det som er viktig for oss er at dersom ikke ting er som de skal, så har Steinsenteret alltid ordnet opp. 

Hun trekker spesielt frem de erfarne prosjektlederne i Steinsenteret som kom med mange gode forslag underveis. 

– Vi hadde en grunnplan. Men ting blir også til underveis i et så stort prosjekt. Prosjektlederen var alltid tilgjengelig underveis. Vi fikk alltid tak i han. Arbeidet er helt upåklagelig, sier Kari.

 

Les mer og se flere bilder av Håkonshella Prosjektet HER

 

 

 

 

Legg igjen din kommentar