Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbud

Filters
elementer per side

Husqvarna 525HE3 er en 25cc stanghekksaks med en 60 cm skjæreutstyr med høy knivhastighet, designet for profesjonelle brukere. Med en rekkevidde på opptil 3 meter, 37 mm tannavstand og solid 135 ° justering av kniven, er denne allsidige maskinen egnet for både høye og lave hekker. Motoren fungerer som en motvekt og gjør maskinen usedvanlig balansert og behagelig å bruke. Utstyrt med bøyle bak og intuitive kontroller for enkel start.

kr 102 999

Denne kjøregressklipperen er effektiv, allsidig og enkel å betjene og tar seg enkelt av større plener. Husqvarna Rider R 214TC Comfort Edition leveres med et ratt med mykt grep og et høyt, komfortabelt sete for optimal kjørekomfort. Den har en tosylindret motor og et kombiklippeaggregat på 94 cm som gir to klippemuligheter – BioClip® (finfordeling) for gjødsling av plenen og bakutkast for høyere, tøffere gress. En slitesterk Rider med utmerket manøvrerbarhet som er enkel å rengjøre og vedlikeholde, takket være klippeaggregatets enkelt tilgjengelige servicestilling. Et bredt utvalg av tilbehør er tilgjengelig for allsidig bruk.

I hele april gir vi 10% rabatt på denne Rideren/ kjøregressklipperen

kr 54 999

Med sin kompakte 4-hjulsdesign tar Husqvarna Automower® 310 Mark II robotgressklipper uanstrengt hånd om plener på opptil 1000 m2. Den håndterer bakker med 40 % helling og til og med lede seg selv gjennom trange passasjer. Når jobben er gjort, finner trippelsøk-funksjonen den raskeste veien tilbake til ladestasjonen. Enkel å bruke og rengjøre, den kan styres via smarttelefonen din og har frostvakt og værtimer, som justerer klippetidene etter årstiden.

kr 19 899

AM 315 MARK II KAMPANJE Vårkampanje: Kjøper du en robotklipper av typen AM 315 MARK får du en kanttrimmer med på kjøpet

 

 

kr 22 999

Kampanje: Kjøp Husqvarna Automower® 310E NERA, få med Husqvarna EPOS™ på kjøpet:

Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotgressklipper for plener opp til 1000 m². Den kommer med en EdgeCut-funksjon som minimerer behovet for å trimme kantene på plenen, noe som sparer tid og krefter. EPOS™ lar deg oppleve fullstendig fleksibilitet med virtuelle grenser, aktivert gjennom satellittbasert teknologi med 2-3 cm nøyaktighet. Dette betyr også at det ikke er noen risiko for kabelbrudd. I tillegg aktiverer EPOS™ sonekontroll slik at du kan skreddersy plenen til dine behov og lage flere arbeidsområder med ulike innstillinger via Automower® Connect-appen. Like enkelt kan det opprettes midlertidige oppholdssoner for å bevare sesongens markblomster eller hageprosjekter.

kr 29 999
PAKKEPRIS: Husqvarna kanttrimmer 215iL og hekksaks 215iHD45 med batteri og lader + ett ekstra batteri B140.
 

Et perfekt sett for praktisk trimming av plenkanter og hekker

Sett bestående av Husqvarna 215iL trimmer og 215iHD45 hekksaks. Den batteridrevne 215iL er velbalansert, lett å manøvrere og har kraft til å trimme alt fra plenkanter til høyt gress i store hager. 215iHD45 er en batteridrevet dobbeltsidig hekksaks. Den er ideell for alle typer hekker og har nok kraft til å håndtere tykkere grener.
kr 6 499

Husqvarna 535iFR er en kraftig robust og allsidig, batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for hyppig gress-, busk- og skogsrydding. Den er lett, velbalansert og har effekt tilsvarende en 35 cc bensindrevet ryddesag. Husqvarna E-TORQ-motoren og 45 cm skjærediameter gir den ytelsen du trenger for å få jobben gjort i tide. Den integrerte tilkoblingen gjør det enkelt å holde oversikt over informasjon som bruksstatus, ladestatistikk og vedlikehold og servicebehov i Husqvarna Connect™-appen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg.

Inkluderer sele, sagblad, gressklinge og trimmerhode.

Pris uten batteri og lader

kr 8 999

Husqvarna 110iL er den ideelle batterigresstrimmeren for mindre hager, som opererer med lavt støynivå, vibrasjoner og uten direkte utslipp. Designet for å være ekstremt enkelt og morsomt å bruke. Denne batterigresstrimmeren leverer suverene arbeidsresultater, også for den uerfarne brukeren, takket være funksjoner som automate trimmerhode, sammenleggbar Plant Guard brakett og kantmodus med integrert støttehjul. Det delte skaftet gjør det veldig enkelt å transportere og oppbevare.

kr 3 299

Robust, pålitelig og brukervennlig sag med stor skjærekapasitet for huseiere. Den perfekte hagemotorsagen for sporadiske oppgaver som vedkapping og felling av mindre trær. Lett å starte og håndtere, og takket være den sidemonterte kjedestrammeren kan du stramme kjedet raskt og enkelt.

kr 3 799

Husqvarna 336FR leveres komplett med trimmerhode, gress- og sagblad. Denne fleksibiliteten gjør den til en ideell løsning for folk som ønsker en allsidig maskin. X-TORQ®-motoren gir rå kraft og god drivstofføkonomi. Leveres med Balance 35 sele.

kr 7 799