Du har ingen varer i handlekurven.
RSS

Nyheter

Nå er tiden inne for å gi plenen næring. Kalk og gjødsel er perfekte produkter for å få en grønn og flott plen
Med BERAs WaterUps vanningssystem kan man vanne planter nedenfra og der med oppnå vannbesparelser på 75%.
09 januar Planlegg våren
Sikre enkelt vedlikehold av uteområdet ditt med stein fra Steinsenteret Våren nærmer seg og det er tid for å piffe opp uteområdet. Gjør det enkelt og morsomt ved å finne alt du trenger til hus og hage hos oss.
Toppe Borrettslag er at av mange som har valgt Husqvarnas Automowere. Når våren 2024 kommer vil intet mindre enn 8 stk profesjonelle Husqvarna 535 AWD robotgressklippere til å være i aksjon på Toppe.
Sammen med Akasia og Husqvarna har Steinsenteret satt i gang et pilotprosjekt med robotklipping på utvalgte gravplasser i Bergen. Denne uken satt vi igang to HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 EPOS robotklippere på henholdsvis Antveit Gravplass i Åsane og på Loddefjord Kirkegård.
25 mai Rull ut gress
Få det grønt før sommeren
Da Kari Berland og mannen skulle bygge nytt hus på Håkonshella i Bergen, valgte de blant annet skiferheller, brostein, naturstein, granittsøyler, blomsterurner, utelys og elvestein fra Steinsenteret.
12 januar Miljøfyrtårn
Vi tar bærekraft på alvor, og jobber nå med å bli miljøfyrtårn-sertifisert. Vi ønsker å gjøre så mange miljøforbedringer som mulig og der med redusere våre klima- og miljøutslipp.
12 januar Skage Maskiner AS
Steinsenteret har kjøpt opp og overtatt Skage Maskiner AS, og sammen skal våre ansatte sørge for å styrke posisjonen som kvalitetsleverandør av maskiner og utstyr til uteområder både i privat- og proffmarkedet.