Du har ingen varer i handlekurven.

Planlegg våren

09 januar

Da Kari Berland og mannen skulle bygge nytt hus, visste de allerede hvem som skulle levere alt av stein og tilbehør til uteområdet. Valget falt på Steinsenteret.

 

Tekst og bilder: Schibsted Partnerstudio


Vi benyttet Steinsenteret på vår forrige bolig. Vi var så fornøyd med arbeidet at vi også ville bruke dem på vårt nye hus, forteller Kari.  
Karis ektemann, Harald, har tegnet hele uteområdet selv. Sammen med Steinsenteret har de fått det akkurat slik de ønsker.

FØR OG ETTER

 

Berlands uteområde består i dag blant annet av Barens skiferheller, brostein, natursteinmur, inlight utelys og elvestein.


– Vi valgte løsningen med så mye stein fordi det er enkelt å vedlikeholde. Vi trenger bare spyle, forteller Kari Berland. 

 

Perle

Før var Berlands uteplass en steinrøys, nå er det en perle av et uteområde

 

Steinsenteret spesialiserer seg på hagemiljø og har to store butikker i bergensområdet. En i Åsane og en butikk på Os

I Åsane har Steinsenteret en ny og stor butikk på over 4000 kvadratmeter. Butikken har drive-in lager og egen del med utstilling for inspirasjon til hage- og utemiljø. 


På Os er også butikken stor og inspirerende, og med den nye tunnelen opplever butikken økt besøk.


– Steinsenteret Os er jo det første folk ser når de kommer ut av tunnelen her, forklarer Stig Hansen, butikksjef hos Steinsenteret Os.
Også på Os har de eget drive-in-lager som gjør at kundene kan handle tørrskodd og enkelt.


– Hos oss skal kundene kunne få absolutt alt de trenger til hus og hage. «One-stop-shopping» har vært intensjonen, forteller Roald Toppe, daglig leder hos Steinsenteret.

 

Drive-in


Roald Toppe trekker frem produkter som plenklippere, motorsager, drivhus, utemøbler, griller, pizzaovner, verktøy – i tillegg til alt av naturstein og betongprodukter.


– Det skal være stort nok utvalg til at alle finner det de har lyst på, forklarer Toppe.

 

SERVICE OG KOMPETANSE


Det er ikke bare naturstein Steinsenteret spesialiserer seg på. Steinsenteret har nylig overtatt Skage Maskiner i Fana som spesialiserer seg på Husqvarna-maskiner.
– Både Steinsenteret og Skage Maskiner tilbyr et bredt utvalg hagemaskiner til private og proffe, forteller Toppe. 

 

30 år med spesialkompetanse på Husqvarna


Den store fordelen med denne kompetansen er at kunder som trenger vedlikehold og service på blant annet Husqvarna-produkter kan få dette raskt utført i Bergensområdet.
– Skage Maskiner har et veldig stort lager med maskindeler og ikke minst kompetanse som trengs gjennom over 30-års erfaring med hagemaskiner, forklarer Toppe. 


Skage Maskiner og Steinsenteret tilbyr også unike service- og lagringsavtaler på hagemaskiner.
– Vi henter klipperne om høsten, utfører vedlikehold som rengjøring, knivkvessing og pakningsbytte. Deretter plasserer vi klipperne ut igjen om våren, forteller Jarle Skage ved Skage Maskiner.

– Svært høy tillit til Steinsenteret

– Vi hadde svært høy tillit til Steinsenteret fra før. Det som er viktig for oss er at dersom ikke ting er som de skal, så har Steinsenteret alltid ordnet opp. Hun trekker spesielt frem de erfarne prosjektlederne i Steinsenteret som kom med mange gode forslag underveis. 


– Vi hadde en grunnplan. Men ting blir også til underveis i et så stort prosjekt. Prosjektlederen var alltid tilgjengelig underveis og arbeidet var helt upåklagelig, forteller Kari.

 

La deg inspirere av Berlands uteområder:

 

hh4

HH

 

HH3

 

HH2

 

Legg igjen din kommentar