Du har ingen varer i handlekurven.

Robotklippere på gravgårder

28 juni

Sammen med Akasia og Husqvarna har Steinsenteret satt i gang et pilotprosjekt med robotklipping på utvalgte gravplasser i Bergen.
Denne uken satt vi igang to HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 EPOS robotklippere på henholdsvis Antveit Gravplass i Åsane og på Loddefjord Kirkegård.

 

Robotgressklipperen 550 EPOS er designet for profesjonell bruk, det er en fullt utstyrt modell med Husqvarna EPOS-veiledning med mulighet for å lage transportstier, samt AppDrive og presis områdestyring.

Med virtuelle grenser kan Akasia definere flere arbeidsområder med forskjellige innstillinger, samt angi avgrensede soner rundt gravsteinene som ikke skal klippes.

Gravplass

Fra venstre: Loddefjord kirkegård (bilde 1), Antveit Gravplass Åsane (bilde 2), AppDrive (bilde 3)

APPDRIVE: Med virtuelle grenser kan Akasia definere flere arbeidsområder med forskjellige innstillinger, samt angi avgrensede soner rundt gravsteinene som ikke skal klippes.

 

- Testprosjektet sparer Akasia for mange arbeidstimer med manuell gressklipping, om en månede tar vi en gjennomgang og hvis alle er fornøyde ønsker Akasia og utvide samarbeide og sette opp flere av Husqvarnas robotklippere på andre gravplasser rundt om i Bergen, forteller Husqvarna-ansvarlig hos Steinsenteret Ole Morten Nygard.

 

OleM

Magnus (Husqvarna) og Ole Morten (Steinsenteret) setter i gang robotklipperen 550 EPOS på Loddefjord kirkegård

 

HQ

Ole Morten (Steinsenteret) og Gro (Akasia) sørger for at robotklipperen har presis områdestyring på Antveit Gravplass Åsane.

Legg igjen din kommentar