Du har ingen varer i handlekurven.

Skage Maskiner AS

12 januar

Steinsenteret har kjøpt opp og overtatt Skage Maskiner AS, og sammen skal våre ansatte sørge for å styrke posisjonen som kvalitetsleverandør av maskiner og utstyr til uteområder både i privat- og proffmarkedet. Målet og posisjonen skal nås ved hjelp av høy fagkunnskap og god service kombinert med et stort utvalg kvalitetsmaskiner.

Sammen med teamet fra Skage Maskiner AS selger og reparerer vi merker som Husqvarna, Honda, Briggs & Stratton, Klippo, Flymo, Gardena, Power Winch, SAC og AL-KO

Vi har verksted både i Åsane og i Fana, i tillegg skal vi utvide den eksiterende Skage Maskiner butikken i Fana:

Skage_bygg_nytt

Legg igjen din kommentar
kommentarer
20.03.2023 20:52
Ivaretagelse av kompetanse

Jeg har vært kunde hos Skage Maskiner AS i mange år nå og er derfor først og fremst opptatt av at kompetansen der beholdes.
Gjennom årene har jeg ikke bare fått god hjelp der, men også tips og råd samt forslag og løsninger på problemer jeg har hatt.
En vare - verktøy, utstyr, maskiner o.a. - kan kjøpes hvor som helst, men oppfølging og kompetane synes jeg er vel så viktig. Og som kunde betaler jeg gjerne en noe høyere pris for en vare dersom jeg samtidig kan nyte godt av høy faglig kompetanse og erfaring.