Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbud

Under OUTLET finner du utgående varer, disse tilbudene gjelder så langt lagret rekker.

Under KAMPANJER finner du tidsbegrensede tilbud på utvalgte varer

 

Filters
elementer per side
Kjøp 10
og spar
10%

Norsk Bjørkeved av høy kvalitet i 40 liters sekker.

Bestill nå og hent veden når det passer deg, vi tilbyr også levering, ta kontakt med transportavdelingen på 55 19 97 76 for tilbud på frakt av ved.

 

kr 129
Denne varianten er 100 cm høy med en diameter på 80 cm. Otium blomsterpotter har dreneringssystem og er lagret av resirkulert og nedbrytbart materiale.
kr 7 990
Denne varianten er 40 cm høy med en diameter på 40 cm. Otium blomsterpotter har dreneringssystem og er lagret av resirkulert og nedbrytbart materiale. Fås i svart og mørke grå
kr 2 490
 
    Stillegående og kan knap høres med maks. 60 dB (A)
    Klarer skråninger på opptill 45% og ganger på ned til 60 cm
    Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi - krever Wi-Fi med 2,4 GHz-tilkobling
    Sikkerhetssensorer beskytter mod skader og tyveri
    Bioklipp sikrer et perfekt klipperesultat
    Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
    Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
    3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
    Inkl. ladestasjon, begrensningskabel (130 m) og jordspikre (90 stk)
 
kr 11 490
Lys Oppdal Furunes uteflis fra Minera, 40 cm x fallende lengder Saget/ Hugget kant Tykkelse: 10-20 mm
Denne utefliser er naturlig ru (= skilsikker)
 
 
Fargespekter: Lys til mellomgrå
kr 1 198

BRUDDSKIFER: MELLOMBRUDD

 

Den norske bruddskiferens egenskaper gjør den ettertraktet over hele verden.

NB: HUSK Å VELGE BÅDE TYPE OG STR

Bruddheller har uregelmessig fasong og variert størrelse, disse bruddhellene er mellomstore og leveres i flere ulike tykkelser og typer avhengig av leverandør.

De tykkeste bruddhellene legges i sand, mens de tynneste legges i støp.

Fordelen ved å bruke skifer bruddheller er at de holder seg uendret år etter år, de er så godt som helt vedlikeholdsfrie og med den rue overflaten blir de heller ikke glatte.

 

Bruddskifer tåler store påkjenninger. Hellene kan legges i sand eller grus, eller de kan støpes ned, dette avhenger av tykkelsen på bruddene.

Bruddheller leveres med naturkant, og man kan selv hugge dem i ønsket fasong ved bruk av våre ulike steinverktøy.

I tillegg til den norske skiferen så lagerfører vi også Barens skifer, dette er en lekker grå skifer fra Hellas, som ser ut som en blanding mellom norsk Hardangerskifer og gamle Bergens heller.

 

Barens skifer har i likhet med norsk skifer svært lav vannabsorbsjonsevne, noe som betyr at den frostsikker.

Av norsk skifer lagerfører vi både mørk og lys Oppdal skifer, fra henholdsvis levarandørene Minera og Oppdal Stein, samt mørke og lyse mellombrudd fra Liskifer.

NB: HUSK Å VELGE BÅDE TYPE OG STR: Lys Oppdal (Minera) Mørk Oppdal (Oppdal Sten) Barens Skifer (Importgruppen)
Fra kr 588
SG = Silver Grey Stein Finér er tynne plater av ekte skifer. Platene ligner fliser i storformat, men har en tykkelse på kun 1-3 mm. Stein Finér platene er 61 cm x 122 cm, 0,744 m2 pr plate Stein Finér kan brukes på overflater der du ellers ville brukt f.eks tapet, flis eller ma- ling. De kan med andre ord legges på gulv, vegg og tak både innen- og utendørs. Platene veier kun 2,6 kg pr stk, de er enkle å montere, beskjære og lime. Stein Finér tåler både frost og varme. Denne varianten er 122 x 61 cm Fås også i 122 x 244 cm
kr 698
Med Mineraskifer tørrmur kan du bygge en solid grunnmur i stein som varer evig og tåler klimaforandringer med ekstreme temperaturer. Mursteinen RUSTIKK, RÅ og REN har helt unike egenskaper med bl.a fast dybde som gir et nøyaktig og vakkert sluttresultat. Vær kreativ og omkrans blomsterbedet med tørrmur, eller få en helt unik peis dekket av skifermurstein. Lys Oppdal Tørrmur selges kun i hele BigBags a 2,7 m2
Fra kr 2 990
Thasos hvit pyntestein selges i 15 kg sekker i to ulike strørrelser. Perfekte til å dekorers i blant annet bed, legge i blomsterurner osv. Alle typer pyntestein i sekk selges til redusert pris ut juni.
Fra kr 179
Granittflis og heller passer perfekt til trapper, inngangsparti og terrasser. Impala hellene leveres i fire ulike format. Overflaten er flammet for å unngå at hellene blir glatte. STR: 40x60x2,5CM
kr 798