Du har ingen varer i handlekurven.

Arbeidsklær

Her i nettbutikken finner du et par produkteksempler i de ulike kategoriene, men kommer du innom butikken på Os eller i Åsane så har et enormt utvalg lagerførte arebidsklær og verneutstyr og velge mellom

Filters
elementer per side
Regnselebukse med sveisede sømmer. Justerbare elastiske seler, avtakbare. Strikk, beltehemper og trykknapper i linning. Denne varianten er gul og svart og fås i str XXS-2XL. To åpninger i front med klaff og trykknapper til hengelommer. Tommestokklomme med drenering. Trykknappregulering i benavslutning. Alle lommer forsterket med nagler i hjørnene. 50 mm refleksbånd på ben.
kr 785
Collegegenser i normal passform og tidløst design. Rund hals. Dobbel jerseystrikket. Myk og komfortabel kvalitet med børstet innside. 2-lags ribbestrikk med lycra i hals, ermer og linning. Forsterket i nakke. Unisex. Materiale: 65% polyester/35% bomull, 320 g/m2.
kr 349
DOKKA HÅNDVERKSVEST GUL/SVART EN 20471 KLASSE 1 Fås i str S-3XL Håndverksvest i funksjonelt design. Myk metervare i komfortabel bomull og slitesterk polyester. To-nålssøm i skuldre, linning og lommer. YKK® glidelås i front. Skuldre med romslig passform. YKK® glidelås med ekspansjonsfold i sidene. Brede beltehemper. Hempe med borrelås til hammerholder i begge sider i linning. Fire hengelommer i nylon, hengelommene foran er forsterket med dobbel bunn. Høyre hengelomme foran med ett fakk, tre hylsterlommer og tre hemper. Venstre hengelomme foran med ett fakk, tre hylsterlommer og tre hemper. Begge hengelommene bak med ett fakk.
kr 1 298
Vinterjakke i funksjonelt design. Pustende, vind- og vanntett. Tapede sømmer. Vannsøyle 13 000 mm, pustende evne 4000 g/m²/24t. Forlenget rygg. Høy krave med børstet fleece innside. YKK® glidelås i front som går helt opp i kraven, klaff med borrelås. Denne varianten er Gul og svart, men den fås også i andre fargenyanser. Hjelmtilpasset vattert avtakbar hette med skjerm, fullt justerbar med to elastiske strammesnorer. Vattert fôr. Kartlomme med glidelås på venstre side under klaff. Brystlomme på høyre side med horisontal vanntett glidelås og innvendig ID-kortlomme. To forlommer, begge med vanntett vertikal glidelås. To innvendige brystlommer, begge med glidelås. Ventilering under ermene med vanntett glidelås. Regulering av ermeavslutning med trykknapper og strikk. Pulsvarmer i ermeavslutning. Elastisk strammesnor i linning. Nakkehempe.
kr 2 399
En vernehjelm for den kresne bruker. Innfestingen og hvordan hjelmen er klar til å koble på diverse annet beskyttelsesutstyr er ivaretatt på beste måte. Godkjent etter EN397, sidestivhet, elektrisk isolasjon, beskyttelse mot smeltet metall og temeraturbestandig mellom +50 til -30°C.
kr 299

Vinterhanske som kan brukes i våte miljøer
Velegnet til arbeid i kalde omgivelser
Håndflate er laget i PU, innside har et vanntett Hipora-innlegg, med en utside av polyester
God passform

Kjøper du 12 stk får du hanskene til kun kr 29 pr stk

 

Fra kr 129
3M VERNEBRILLE VIRTUA KLAR LINSE 3M Virtua AP vernebrillen har strømlinjet design. Brillen følger ansiktets kurve og har integrert sidebeskyttelse for økt sikkerhet og bedre beskyttelse. Det nye designet gir førsteklasses dekning og godt synsfelt. Disse brillene er tilgjengelig med enten klare eller mørke linser. De mørke linsene bidrar til å beskytte mot sollys. Testet og CE-godkjent ifølge SS-EN 166:2001
kr 99
VERNESKO ALBA&N GAUSTA C04S S3 SRC Vernesko med bred lest og god passform. To-lags såle, energiabsorberende PU mellomsåle og slitesterk PU yttersåle med god friksjon. Overdel i vannavisende fullnarvet skinn, polstret pløse. Fôret med 3D BREATHABLE for optimal transport av fukt. Anatomisk og antistatisk innersåle. Vernetå og spikertrampsåle i stål. Standard: ISO 20345:2011 S3 SRC.
kr 799
ØREKLOKKE PELTOR H510A-401-GUL

    Lettvekts øreklokke med tynne kåper
    Velegnet til bruk i yrkesskoler, hobby, lettere industri, verksteder og lignende
    Vekt 180 gram
 
 
 
SNR = 27 dB.
kr 399