Du har ingen varer i handlekurven.

Vårprodukter

Under finner du typiske vårprodukter, er det noe du savner, så gjør et søk i feltet over.

Filters
elementer per side

Controll® Betongtett® er superfiltrert betongimpregnering som stopper vanninntrenging, armeringsrust og saltutslag.

 

Controll® Betongtett® er superfiltrert betongimpregnering som stopper vanninntrenging, armeringsrust og saltutslag.

kr 1 398
Desalin AM 0,75L er en Sopp og algefjerner. Produktet tar knekken på sopp, alger, sot skitt, jordslag og microorganismer. Brukes også til å forebygge nye sopp og algevekster innendørs og utendørs.
kr 299
Floralux® Granulert kalk er velegnet til kalking av beplantninger og plener hvor jorden har lav pH. Riktig kalking og gjødsling hemmer mosevekst i plen. pH i plenjord bør ligge på ca. 6,0.
kr 189
Surfapore C 1L Surfapore C er en vannavisende impregnering til betong, sementoverflater, tegl, naturstein, puss, fug og andre mørtler. Surfapore C er 96% diffusjonsåpen som gjør at underlaget opprettholder pusteegenskapene. Er enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykkssprøyte og danner ingen hinne på underlaget. Dermed unngås det fargeforskjell ved impregneringsoverganger. Kan blandes i fug, puss og andre mørtler.
kr 390
Har du hull i asfalten? Da er vår kald asfalt i sekk løsningen. Om det er reparering av arbeider i vei eller lapping av slaghull, så er kald asfalt blitt løsningen for stadig flere. Dette er et reparasjonsmateriale av høy kvalitet. Vår kald asfalt er øko-vennlig, værbestandig og sørger for at jobben blir rett på første forsøk 25 kg sekk
kr 349
La deg inspirere til å oppgradere ditt uteområde. Vi har alt til hage- og utemiljø.
64 sider med inspirasjon, produktutvalg, reportasjer, tilbud med mer. Klikk på bildet nederst på siden (under fanen DETALJER) på siden for å bla i 2023 katalogen
kr 1

Runstokkene våre er impregnert, de er 5 m eter lange og fås i diameter 10-20 cm

 

 

Fra kr 595

Savon Kalkfjerner er en konsentrert syre som løsner og fjerner kalkslør, saluttrekk, salpeter, betongslør, rust og lignende forurensninger. Produktet er særdeles velegnet til utendørs bruk, som rens på fasader, granitt og belegningssten.

Savon Kalkfjerner er et kraftigt rensemiddel som med sin unike sammensetning av saltsyre, metansyre, samt 8 organiske syrer, som er spaltet til nanopartikkler, gjør produktet uhyre effektivt til nesten alle typer rensejobber. Herunder utendørs bruk, da produktet er utrolig effektivt til alle typer flekker og misfarginger.

Savon Kalkfjerner bør brukes før impregnering.

kr 299
Skjellsand har et høyt kalkinnhold og derfor svært god virkning på plenen. I tillegg til kalsium inneholder skjellsand magnesium samt andre mineraler, de porøse skallene er også med på å bringe luft inn i tett jord Det er svært vanlig at det mangler kalk i jorda og lav PH vil føre til at gressrøttene utvikler seg dårlig og ikke klarer å ta til seg næringsstoffer og vann, det er derfor viktig å bruke skjellsand før sesong. Det beste er å kalke på våren slik at du unngår at kalken blir liggende synlig på plenen, men heller løser seg opp i jordlaget.
kr 51
De aller fleste av våre løsmasser selges i 25-kg sekker; det være seg strøsingel, hagesingel, sand (skjellsand, støpesand osv), pukk, grus og skjellsand med fler. Sistnevnte er det høysesong for nå; Skjellsand har ekstra god virkning på plen. Bruker du skjellsand på plenen så trenge du ikke å tenke på kalking i tillegg. Skjellsanden gir naturlig kalk og senker ikke PH-verdien i jorda, i tillegg har skjellsand lengre oppløsningstid enn vanlig hagekalk.
Velg ønsket variant:
Fra kr 85