Du har ingen varer i handlekurven.

Vårprodukter

Under finner du typiske vårprodukter, er det noe du savner, så gjør et søk i feltet over.

Filters
elementer per side
GoGreen er den perfekte løsning på hull i asfalten. Dersom du har slaghull eller reparering av arbeider i vei, så er GoGreen kald asfalt blitt løsningen for stadig flere. GoGreen asfalt Cold Patch er et reperasjonsmateriale av høy kvalitet. Den er økovennlig med veldig lave VOC utslipp.
kr 349

Controll® Betongtett® er superfiltrert betongimpregnering som stopper vanninntrenging, armeringsrust og saltutslag.

kr 1 398
Desalin AM 0,75L er en Sopp og algefjerner. Produktet tar knekken på sopp, alger, sot skitt, jordslag og microorganismer. Brukes også til å forebygge nye sopp og algevekster innendørs og utendørs.
kr 299

Floralux® Granulert kalk er velegnet til kalking av beplantninger og plener hvor jorden har lav pH. Riktig kalking og gjødsling hemmer mosevekst i plen. pH i plenjord bør ligge på ca. 6,0.

Vi selger også jord/ gjødsel/ kalk 

kr 229
Surfapore C 1L Surfapore C er en vannavisende impregnering til betong, sementoverflater, tegl, naturstein, puss, fug og andre mørtler. Surfapore C er 96% diffusjonsåpen som gjør at underlaget opprettholder pusteegenskapene. Er enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykkssprøyte og danner ingen hinne på underlaget. Dermed unngås det fargeforskjell ved impregneringsoverganger. Kan blandes i fug, puss og andre mørtler.
kr 399

Runstokkene våre er impregnert, de er 5 m eter lange og fås i diameter 10-20 cm

 

 

Fra kr 649

Savon Kalkfjerner er en konsentrert syre som løsner og fjerner kalkslør, saluttrekk, salpeter, betongslør, rust og lignende forurensninger. Produktet er særdeles velegnet til utendørs bruk, som rens på fasader, granitt og belegningssten.

Savon Kalkfjerner er et kraftigt rensemiddel som med sin unike sammensetning av saltsyre, metansyre, samt 8 organiske syrer, som er spaltet til nanopartikkler, gjør produktet uhyre effektivt til nesten alle typer rensejobber. Herunder utendørs bruk, da produktet er utrolig effektivt til alle typer flekker og misfarginger.

Savon Kalkfjerner bør brukes før impregnering.

kr 299
Vi selger blant annet strøsingel i 25 kg sekker, perfekt for å strø glatte og isbelagte inngangspartier, trapper osv. Strøsingelen legger seg på toppen av isen og gjør at man ikke faller og sklir.
 
De aller fleste av våre løsmasser selges i 25-kg sekker; det være seg strøsingel, hagesingel, sand (skjellsand, støpesand osv), pukk, grus og strøsingel. Sistnevnte er perfekt å strø med nå når det er glatt ute.
Fra kr 85

Floralux® Plantejord er ypperlig til bruk i blomsterpotter, urner, balkongkasser og til dyrking og stikking av småplanter. Til grønnsaker og planter i veksthus og på friland. Plantejord selges også i BigBags Tilgang på næring er viktig for alt som vokser. Husk derfor å tilføre næring jevnt over hele vekstsesongen, eller bland inn langtidsvirkende næring ved planting. Det kan lønne seg å friske opp «gammel og sliten» jord ved å blande inn ny, frisk Floralux® Plantejord. 50 liters sekker.

 

Vi selger også jord i Bigbags og i hele lass

kr 59
Dekkbark er velegnet som dekke i plantefelt og skråninger. Dekkbark reduserer behovet for vanning, hindrer ugressvekst og reduserer erosjon i skråninger. Dekkbark er et rent naturprodukt som ikke bare pynter opp bed, men også beskytter mot ugress. Floralux Dekkbark selges i 50 liters sekker. Bark selges også i Big bags (1,2 m3 = 500 kg): BARK I BIG BAG Det er i tillegg mulig å hente dekkbark i løsvekt hos oss, kom innom/ ta kontakt. Slik gjør du: Brukerveiledning: Fjern alt ugress der du vil bruke bark. Gjødsle plantebedet. Legg ugresshemmende Floralux® Barkduk på bakken. Legg ut ca. 10 cm tykt lag med Floralux® Dekkbark. Fyll etter med ny bark på toppen hvert år. Ved ettergjødsling får man best virkning med Floralux® Hagegjødsel eller Floralux® Naturgjødsel utblandet i vann
kr 69