Du har ingen varer i handlekurven.

Løsmasser

Du kan velge mellom ulike typer sand, grus, asfalt, singel, jord, bark, pukk med mer.

Vi fører et stort utvalg av løsmasser som du kan hente i løsvekt med henger, få tippet direkte på tomten din, eller du kan kjøpe kjøpe løsmasser i små sekker eller i store BigBags (sistnevnte kan kranes dit du ønsker på tomten din).

Lastebil

Filters
elementer per side

En Bigbag med dekkbark rommer ca 500 kg.

Dekkbark er satt sammen av både furubark og granbark og passer perfekt i bed, bark er også med på å hindre ugress, men legg gjerne en duk under også. 

kr 1 590

Disse sekkene er 20 kg. Selges også i Bigbags

kr 179
Grå norsk elvestein i ulik strørrelse. 1200 kg pr BigBag
Fra kr 2 490
Glasopor i Big Bag 1,5 m3
kr 3 490

Bigbag med finrenset kompostjord, jorden inneholder litt sand for ekstra drenering. Alle våre jordprodukter er rene, og baserer seg på bruk av gjenvunnede råvarer så langt det er mulig og er uten flerårig ugress.

kr 1 090

Alle våre jordprodukter er rene, og baserer seg på bruk av gjenvunnet råvarer så langt det er mulig og er uten flerårig ugress. Parkjord/ parkmix Du kan velge å få kompostjord dumpet/ tippet direkte på tomten, eller grabbet med kranbil 12-21 meter fra vei. 1 m3 = ca 1,3 tonn.

Prisen på hele lass inkluderer transport så lenge du holder til i Bergensområdet

Fra kr 3 990
Ønsker du furubark levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her. NB: Selges pr m3 ikke pr tom Prisen inkluderer levering i Bergensområdet. Ta kontakt for levering utenfor Bergen
Fra kr 5 990
Ønsker du veigrus (0-16 mm) levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her.
 
Prisen inkluderer levering i Bergensområdet.

Vi selger også 0-32 mm grus fra kr 2.490,- (3 tonn tippet).

 
Ta kontakt for levering utenfor Bergen
Fra kr 2 490

Ønsker du pukk (16-32/ 32-64 mm) levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her. Prisen inkluderer levering i Bergensområdet.

Fra kr 2 990
Ønsker du natursand levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her. Prisen inkluderer levering i Bergensområdet. 7-tonns kranbilene har 12 meter rekkevidde 10-tonns kranbilene har 15 meter rekkevidde *Vi har også kranbiler med 20-25 meters rekkevidde
Fra kr 3 690