Du har ingen varer i handlekurven.

Hagemiljø

Her finner du alt fra pyntestein til utelys.

Utelys

Filters
elementer per side
Bålbrenner Pilar 50 Når du ønsker et rent og kompakt ildsted utendørs. Rentbrennende ildsted
kr 4 490
Rentbrennende ildsted Svart, kompakt Trygg å sitte tett innpå Solid kvalitet, for lang levetid Lettfyrt og varmt
kr 5 900
Bålmat eske/ pakke er fylt med det du trenger for små og store matopplevelser utendørs. Se flere detaljer under
kr 3 999
Brukes gjennom hele året Gryta er laget i svart emaljert stål Kan enkelt justeres i høyden Stativ i svart pulverlakkert stål Stort utvalg av ekstrautstyr
kr 3 990
Bålpanne Rein 60 – et varmt bål med lite røyk.
kr 5 490
Tenn et varmt bål, rett utenfor husveggen. Bålpanne Rein Premium 60 er stilfull og nesten røykfri. Mindre røyk, mer varme Rentbrennende effekt Nytt og forbedret stativ Emaljert stålgryte Elegant design
kr 6 990
Drøm deg bort. Bålpanne Rein Premium 60 B er elegant og designet for varmere og renere bålopplevelser. En av våre mest eksklusive bålpanner. Det elegante ildstedet er designet for å passe inn, uansett sted og uansett tid på året. Beinene gir ekstra god tilgang til bålet. God tilluft og doble vegger sørger for et varmt og rentbrennende bål, nesten uten røyk. Ekstra dyp, emaljert stålgryte og mulighet for grilling.
kr 6 490
Slitesterkt og vannavvisende trekk som beskytter bålpanna når den ikke er i bruk.
kr 849
IDA drivhus serien kommer i flere varianter
Har du begrenset plass, eller trenger du bare et lite område til dyrking, Ida modellene er det riktige valget. Stor vegghøyde gjør at hele arealet kan brukes til dyrking.
Ida 900 kommer med enkel skyvedør.
 
Vi selger også større varianter, se Drivhus-Katalogen vår HER
kr 7 490
Gaia er et minidrivhus som er godt egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plante utendørs. Veksthuset er optimalt for salat, reddiker, urter og annen lav vegetasjon gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodiserte aluminiumsprofiler og 3 mm drivhusglass.
kr 1 699