Du har ingen varer i handlekurven.

Grus- og gressmatter

BERA ® er vår leverandør av resirkulerbare stabiliseringssystem for grus og gress. Mattenes sekskantet bikube struktur gir et sterk og stabil underlag i hager, på stier, i innkjørsler, på  parkeringsplasser osv. Mattene er enkle å legge og gir en stabil overflate enten det er grus eller gress du skal stabilisere.

Grusarmering_Bera

Filters
elementer per side
Str: 50 x 50 cm Disse hurtiglåsende lette bikubemattene (ca. 1,25 kg) legges enkelt. Man kan enkelt installere 300-500 m2 per dag. BERA GRASS FIX™ Eco har dype, åpne bikube-formede hull for å sikre den høyeste vertikale styrken samtidig som gresset kan vokse. Integrerte ankere og låsesystemer gir stabilitet og sidestyrke og gjør at mattene tåler 15 tonn pr m2
kr 334
BERA grusmatter fås i både grå og hvit, avhengig av hvilken farge du har på sin grus/ singel. Str 1176 x 764 mm (=0,9 m2) BERA Gravel Fix® grusmatter er et resirkulerbare stabiliseringssystem for grus og singel. Systemet består av matter med sekskantet bikube struktur, noe som gir et sterk og stabil underlag i hager, på stier, i innkjørsler, på parkeringsplasser osv. Mattene er enkle å legge og gir en stabil overflate. Grusmatter brukes som forsterkning av grus og/ singel Mattene er 100% drenerende, og man unngår hull, opprivninger og dammer. Den har høy styrke og tåler 350 Tonn pr m2.
kr 209