Du har ingen varer i handlekurven.

Drenering

Våre dreneringsrenner samler opp og leder bort vannet selv på dager med kraftig regn.

NYHET: Takket være det nye klikk-feste-systemet tilhørende selfrennene så slipper du skruer, det gjør både vedlikehold og rengjøring av rennene enklere. 

renner

Med drennsrenner fra Ulma får du et enkelt system som sikrer avrenning av vann på gårdsplassen, foran garasjen, ved inngangspartiet og ved terrassen.

Men husk å rense både kummer og renner for jord, grus, løv, sand osv

Vi tilbyr flere ulike typer renner og kummer som sikrer avrenning av vann på blant annet gårdsplasser, foran garasjer, ved inngangspartier med mer.

Nettbutikken er under oppdatering, flere produkter legges ut fortløpende, men ta gjerne kontakt direkte med butikken i Åsane/ på Os, så hjelper vi deg å finne en dreneringsløsningog tilhørende produkter.

55 25 30 00 / 56 57 22 00

Filters
elementer per side
Drensrør 50/60 2" pr. lm
kr 39
Rettløpskum
kr 1 790

Med Eurokit drensrenner får du et enkelt system som sikrer avrenning av vann på gårdsplassen, foran garasjen, inngangs partiet og ved terrassen. Drensrennene er laget nettopp med tanke på at huseieren selv kan montere dette raskt og greit uten bruk av spesialverktøy. Dreneringsrenne samler opp og leder bort vannet selv på dager med kraftig regnskyll.

Med galvanisert rist (KL A 15)

kr 449

Ulma Garasjepakke inkluderer:

– 3 stk plastrenner à 1 meter med galv.
– Rist
– 2 endelokk
– Løvfang

Les mer om de ulike drensrennene våre HER

kr 799
MultiV+ rennene våre finnes i mange ulike formater, denne varianten er 100 cm lang og 10 cm høy. Prisen inkluderer komplett renne med rist KL.D400 MultiV+ rennene har en optimalisert V-form og er tilgjengelig i forskjellige str. MultiV+ er spesielt designet for renner uten langsgående fall. Rennen er utviklet for å drenere bort vann raskere og øke selvrens effekten, den har også større hydraulisk kapasitet for ekstreme nedbørsmengder
kr 1 095
NYHET: Takket være det nye klikk-feste-systemet slipper du skruer, det gjør både vedlikehold og rengjøring av rennene enklere. Med Self Drennsrenne fra Ulma får du et enkelt system som sikrer avrenning av vann på gårdsplassen, foran garasjen, ved inngangspartiet og ved terrassen. Drensrennene er laget nettopp med tanke på at huseieren selv kan montere dette raskt og greit uten bruk av spesialverktøy. Dreneringsrenne samler opp og leder bort vannet selv på dager med kraftig regnskyll. Du kan velge mellom ulike typer rister: Galvanisert (KL A15) eller støpejernsrist, du kan også velge en variant hvor sandfangskum er inkludert
kr 485
NYHET: Takket være det nye klikk-feste-systemet slipper du skruer, det gjør både vedlikehold og rengjøring av rennene enklere. Med Self Drennsrenne fra Ulma får du et enkelt system som sikrer avrenning av vann på gårdsplassen, foran garasjen,ved inngangspartiet og ved terrassen. Drensrennene er laget nettopp med tanke på at huseieren selv kan montere dette raskt og greit uten bruk av spesialverktøy. Dreneringsrenne samler opp og leder bort vannet selv på dager med kraftig regnskyll. Du kan velge mellom ulike typer rister: Galvanisert (KL A15) eller støpejernsrist, du kan også velge en variant hvor sandfangskum er inkludert
kr 749