Du har ingen varer i handlekurven.

Cramer

Her i nettbutikken finner du noen produkteksempler, men kom innom oss i Fana, i Åsane eller på Os så finner du mange flere maskiner.

 

Vær oppmerksom på at prisene er eksklusive lader og batteri (det er kun robotklippere som har batteri inkludert).

Skage

Cramer er kjent for sin banebrytende teknologi, samt høyytelses, kraftige og holdbare batteridrevne verktøy og maskiner. Alle Cramers produkter designes og utvikles i Jönköping.

For flere tilbud se HER

Filters
elementer per side
Cramer 82SN61 er en markedsledende snøfreser både når det kommer til driftstid og kapasitet. Denne batteridrevne snøfreseren er perfekt for mindre og mellomstore områder og er anbefalt av Tek.no, de skriver følgende i sin anmeldelse:
 
Vi har nå testet Cramer 82SN61, en råtass av en batteridreven snøfreser som
og du trenger kun å huske å lade batteriene. Det er ingen oljenivå å passe på eller bensin som trengs å fylles. Det gir et ganske minimalt servicebehov der du blant annet ikke trenger å sørve gassere, skifte olje eller tennplugger.
 
Du kan lese mer om denne snøfreseren HER
 
NB: Batteri og lader er ikke inkludert
kr 34 900
kr 12 990

Batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde 51 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge og dobbelt så store områder. Smart, ikke sant? Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Det effektive oppsamlingssystemet sørger for at det ikke blir liggende gress på plenen etter klipping. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Sikkerheten er ivaretatt med sikkerhetsnøkkel. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.

kr 8 990

Cramers toppmodell 82TB16 er trimmeren/krattrydderen som virkelig vil gjøre arbeidet ditt lettere, uten at du trenger å puste inn bensindamp. Høy effekt og høyt dreiemoment gir fremragende ytelse og resultat selv under tøffe forhold. ErgoAssist selen gir en mer avslappende arbeidsstilling og kan brukes sammen med flere av våre verktøy. Bike-håndtaket med festebrakket i slitesterkt magnesium, sørger for ekstra god stabilitet. Med 4-trinns gasskontroll tilpasser du rotasjonshastigheten til arbeidsforholdene dine, samtidig som du øker effektiviteten og driftstiden. Revers-funksjon for enkelt å komme løs når gress har viklet seg fast rundt trimmerhodet. Kan enkelt endres til krattrydder med det inkluderte gressbladet.

kr 6 690

Cramer tilbyr hekksakser for flere typer oppgaver. Klipp middels høye hekker lekende lett – det 66 cm lange bladet gjør at du kan jobbe raskt og med den lave vekten og vibrasjonsnivået er den også snill mot armene. Dessuten er den ergonomisk å bruke med det regulerbare, bakre håndtaket.

kr 3 490

Cramer 82CS15 - Kraftig og lett, batteridrevet motorsag for profesjonell bruk Cramer 82CS15 er en 82V høyeffektiv, batteridrevet motorsag designet spesielt for profesjonelle brukere. Den tilbyr eksepsjonell holdbarhet takket være sin robuste design, og sterke kraft og dreiemoment gjennom vår digitale 82V 1,5 kW børsteløse motor. Med Cramer kan selv det mest krevende arbeidet utføres raskt, effektivt og sikkert.

kr 4 990

Pakkepris - batteri og lader inkludert! (Normalpris ved kjøp av produkt, trimmer og lader separat kr. 9.170) Cramer 82CS15 er en 82V høyeffektiv, batteridrevet motorsag designet spesielt for profesjonelle brukere. Den tilbyr eksepsjonell holdbarhet takket være sin robuste design, og sterke kraft og dreiemoment gjennom vår digitale 82V 1,5 kW børsteløse motor. Med Cramer kan selv det mest krevende arbeidet utføres raskt, effektivt og sikkert. Batteri og lader medfølger i pakkeprisen. Inkludert i prisen er batteri 82V220G og lader 82C1G.

kr 7 890
Cramer 82B1000 – Kraftig og profesjonell løvblåser med lav vekt Cramer 82B1000 er en 82V høyytelses batteriblåser som er designet spesielt for profesjonelle. Tilbyr holdbarhet takket være dens robuste design, og eksepsjonell kraft og luftstrøm fra vår 82V børsteløse digitale motor. For total frihet og redusert tretthet har blåseren en ekstern batteritilkobling som lar den drives av enten et ryggsekkbatteri eller et hoftemontert batteri (tilgjengelig separat). Med Cramer kan selv de mest krevende jobbene utføres raskt, effektivt og sikkert. NB: KUN FOR RYGGMONT.BATT
kr 3 990

Cramer 82B1300 – Kraftig ryggsekkblåser for profesjonelle Cramer 82B1300 er en 82V høyytelses batteriryggsekkblåser som ble designet spesielt for profesjonelle. Tilbyr holdbarhet takket være dens robuste design, og eksepsjonell kraft og luftstrøm fra vår 82V børsteløse digitale motor. For større områder har blåseren doble batterispor integrert i ryggsekken for lengre driftstider med automatisk omkobling, for mindre oppgaver kan den også kjøre på ett enkelt batteri. Med Cramer kan selv de mest krevende jobbene utføres raskt, effektivt og sikkert.

kr 5 490

Dette er en 82V høyeffektiv, batteridrevet motorsag designet spesielt for profesjonelle brukere. Den tilbyr eksepsjonell holdbarhet takket være sin robuste design, og sterke kraft og dreiemoment gjennom vår digitale 82V 1,5 kW børsteløse motor. Med Cramer kan selv det mest krevende arbeidet utføres raskt, effektivt og sikkert. Batteri og lader medfølger i pakkeprisen. Inkludert i prisen er batteri 82V220G og lader 82C1G. Vår 82V-teknologi tilsvarer en 35cc bensindrevet motorsag, men har betydelig lavere drifts- og eierkostnader, noe som gjør den til et lønnsomt alternativ for alle profesjonelle brukere eller bedrifter. I tillegg til kostnads- og ytelsesfordelene, tilbyr Cramer 82V-serien ekstra sikkerhet på arbeidsplassen, med lavt vibrasjon, lavt støynivå og ingen direkte utslipp eller skadelige eksosgasser for brukeren ved kapping

kr 7 990