Du har ingen varer i handlekurven.

Løsmasser

Du kan velge mellom ulike typer sand, grus, asfalt, singel, jord, bark. pukk med mer.

Vi fører et stort utvalg av løsmasser som du kan hente i løsvekt med henger, få tippet direkte på tomten din, eller du kan kjøpe kjøpe løsmasser i små sekker eller i store BigBags (sistenevnte kan kranes dit du ønsker på tomten din).

Filters
elementer per side
Ønsker du singel (2-5 mm) levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her. Prisene inkluderer levering i Bergensområdet. 7-tonns kranbilene har 12 meter rekkevidde 10-tonns kranbilene har 15 meter rekkevidde *Vi har også kranbiler med 20-25 meters rekkevidde, disse bilene koster kr 1.490,- ekstra
Fra kr 6 859
Fra kr 2 739
Leca i Bigbag
kr 2 895
Fra kr 990
Vi selger både støpesand, pussesand og skjellsand i Bigbags. Vi selger også EU-godkjent sandkassesand (ta kontakt for bestilling).
Fra kr 990
De aller fleste av våre løsmasser selges i 25-kg sekker; det være seg strøsingel, hagesingel, sand (skjellsand, støpesand osv), pukk, grus og skjellsand med fler. Sistnevnte er det høysesong for nå; Skjellsand har ekstra god virkning på plen. Bruker du skjellsand på plenen så trenge du ikke å tenke på kalking i tillegg. Skjellsanden gir naturlig kalk og senker ikke PH-verdien i jorda, i tillegg har skjellsand lengre oppløsningstid enn vanlig hagekalk.
Velg ønsket variant:
Fra kr 85
Velg mellom grå, hvit og brun (dansk) hagesingel.
Fra kr 990
Ønsker du pukk (16-32/ 32-64 mm) levert med dumper eller med kranbil m/grabb kan du bestille det her. Prisen inkluderer levering i Bergensområdet.
Fra kr 2 990
Knust asfalt 0-11 mm kan leveres både med grabb og med tipp/dumper
Fra kr 2 629